IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
11:49 | 11 юли 2014
Обновен: 17:12 | 17 април 2024

Ванга: "Порои ще ни давят през късната пролет”

Ванга: "Порои ще ни давят през късната пролет”

По материала работи: manager
Ванга: "Порои ще ни давят през късната пролет”

В края на 2013 година руското информационно радио "Украйна", базирано в Киев, съобщи за непознати досега за света пророчества на Ванга. Те били част от записките на украинския пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко, беседвал с пророчицата малко преди смъртта й в Петрич. Много български медии търсеха тогава сензацията във факта, че виденията на Ванга касаят пряко близкото бъдеще и настъпващата 2014 г. Ето какво гласят трите предсказания на Пророчицата:

Първото: "Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове".

Във второто тя казва: "голяма промяна на върха" след май. Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро.

А третото е пак за лошо: "нова болест, по-лоша от СПИН-а, ще ни порази, и главно мъжете".

Първото предсказание на Ванга за съжаление вече е факт. Разминаването във времето бе само около месец. Сега очакваме някой да поведе българите към добро, за да се сбъдне и второто. Колкото до третото предсказание, да се надяваме, че Пророчицата не е визирала конкретно България. И все пак, не е лошо, мъжете да имат “едно на ум” и да се пазят.

Остава ни да се надяваме, че след всяко зло идва добро, а колкото по-голямо е злото, толкова по-голямо добро трябва да очакваме. И в този ред на мисли да си припомним още две предсказания за 2014 година. Според Учителят Петър Дънов: "2014 г. е времето за Ренесанса на българите", а Алена прогнозира, че 2014 година (годината на Нептун) е шансът ни да се измъкнем от кризата. Но ако не си оправим кашите през тази година, добавя астроложката, ще си носим последствията още девет.

Маня Петрова

Коментари

Новини Варна