IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
17:13 | 11 юли 2014
Обновен: 01:11 | 26 март 2024

Карла Бруни ходи по светски събития въпреки ареста на Саркози

Карла Бруни ходи по светски събития въпреки ареста на Саркози

По материала работи: Юлиян Атанасов
Карла Бруни ходи по светски събития въпреки ареста на Саркози



Карла Бруни направи първата си светска изява след ареста на мъжа си Никола Саркози. Бившата първа дама на Франция се появи на коктейл на модния и козметичен бранд Bvlgari в Париж, предаде dnes.bg. Експрезидентът на Франция - Саркози, наскоро беше задържан за разпит от полицията във връзка с обвиненията срещу него за корупцията и по-точно за "търговия с влияние" (незаконна практика за използване на правителствено влияние и връзки, за получаване на услуги или преференциално третиране).
Явно обаче Карла, която в миналото беше супермодел, не е много обезспокоена от този факт и се присъедини към изпълнителния директор на луксозната италианска марка Кристоф Бабин и съпругата му Марция в ресторант "Apicius".
59-годишният Никола е обвинен, че е обещал на висш магистрат престижна работа в Монако в замяна на информация, която може да му помогне за спечелването на съдебно дело. Бившият френски президент също така е обвинен в множество незаконни сделки, най-вече свързани с финансирането на неговите предизборни кампании през 2007 и 2012 г.
Преди ареста си г-н Саркози беше обявил своето намерение да се завърне в политиката на президентските избори през 2017 г.

Коментари

Новини Варна