IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
18:06 | 24 август 2014
Обновен: 10:42 | 17 април 2024

От 25 години насам британец носи едни и същи обувки

От 25 години насам британец носи едни и същи обувки

По материала работи: Деян Михайлов
От 25 години насам британец носи едни и същи обувки

91-годишният британец Денис Уинфри от 25 години е верен на един и същ чифт обувки, съобщава вестник "Сънди експрес". На всеки шест месеца възрастният мъж носи любимите си кожени обувки, тип дерби, за да ги поддържа в изряден вид.

Денис Уинфри от Шефилд купува навремето обувките за 60 лири - еквивалент на днешни 120 лири. От обувната фирма изчисляват, че бившият механик и участник във Втората световна война е похарчил през годините 500 лири за поддръжката на любимия чифт.

От компанията са предложили на лоялния клиент безплатен чифт обувки на стойност 200 лири, но дядо Уинфри се колебае. Обувките ми може и да са 25-годишни, но ми служат отлично от толкова дълго време. Не съм сигурен, че мога да получа по-добри от тях, споделя вдовецът.

Единственото оплакване на Денис Уинфри от любимите обувки за толкова години е, че не може да ги носи на сбирките по танци през уикенда. За съжаление не са подходящи за целта, казва преданият мъж.

Коментари

Новини Варна