IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
05:00 | 26 август 2014
Обновен: 11:02 | 17 април 2024

Джулиан Мур за наградата си в Кан: Чистех, когато разбрах новината

Джулиан Мур за наградата си в Кан: Чистех, когато разбрах новината

По материала работи: Златина Добрева
Джулиан Мур за наградата си в Кан: Чистех, когато разбрах новината

Джулиан Мур е от онези звезди, които завладяват зрителя със своя талант и чар. Доказателство за това е фактът, че актрисата се занимава с кино и телевизия вече три десетилетия.
Червените ѝ коси и магнетизъм едва ли могат да бъдат объркани от някого, а красотата ѝ на 53 е дори по-завладяваща, отколкото е била някога преди.
Филмовата звезда се появява на корицата на списание Beach за месец август, пише dnes.bg. Фотосесията е изчистена и акцентира само и единствено върху образа на Джулиан. Kато истински майстор в актьорството тя успява да представи себе си по много различни начини.
Елегантна и неотразима, червенокосата актриса проговаря пред списание Beach:
За тенденцията да изиграва роли на емоционално изтезавани жени: „Много се интересувам от конфронтацията и емоционалната драма, семейната драма. Осъзнавам, че като се обърна назад и погледна кариерата ми, аз съм по-заинтересована от чувствата, отколкото каква съм в „правенето“. Понякога има филми за това, което е необходимо, за да постигне човек своята цел – този човек изкачва планината, как е стигнал дотам, как се е озовал там, какъв е краят. Аз съм по-завладяна от истории, които разказват защо човекът се е озовал там, защо не е могъл да го направи, защо е решил да го направи или какво се случва в неговото семейство, което е причината за този проблем. Поведението е нещо, което наистина ме интересува, така че повечето мои истории са за поведението на хората“.
За спечелването на наградата за най-добра актриса в Кан: „Беше страхотно! Това беше пълен и абсолютен шок. Бях се върнала в Монтаук, когато разбрах новината. Почиствах моя навес, гаража, перях кърпите. Тогава получих телефонно обаждане, че съм спечелила в Кан. Моите деца и съпругът ми също бяха там и аз бях абсолютно шокирана. Започнах да скачам нагоре-надолу и дори изненадах дъщеря ми. Беше великолепна актьорска игра и признание, но аз го спечелих в присъствието на семейството ми и на любимото ми място, така че моментът беше особено велик“.
За нещо, което никой не знае за нея: „Колко добре мога да чистя!“.

Коментари

Новини Варна