IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
12:44 | 15 септември 2014
Обновен: 21:30 | 17 април 2024

1/3 от браковете започват със секс за една нощ

1/3 от браковете започват със секс за една нощ

По материала работи: Златина Добрева
1/3 от браковете започват със секс за една нощ

1/3 от браковете започват със секс за една нощ, показва ново проучване, в което са участвали над 1000 души между 18 и 34 г.
Дали е възможно такъв брак да оцелее? Според последните резултати от проучването почти една трета от браковете са започнали като връзка за една нощ. Кандидатите са избрани през 2007 и 2008 г., пише БГНЕС. Техният любовен живот бил наблюдаван в продължение на пет години. Установено е, че 36% са имали стабилен брак.
Въпреки това, изследването има и няколко недостатъка. Връзката за една нощ не е ясно определена. Проучването обхваща малък брой хора, а някои изследвания по отношение на връзката за една нощ вече са дали противоречиви резултати - сексът без ангажименти се свързва с тревожност, депресия и ниско самочувствие, но действа и положително върху някои хора. Следователно може да се заключи, че бракът след секс за една нощ не е норма, но може да се случи.

Коментари

Новини Варна