IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
17:31 | 15 септември 2014
Обновен: 21:42 | 22 април 2024

Клеър Дейнс: Да си майка е трудно, тъй като няма бутон "изключи"

Клеър Дейнс: Да си майка е трудно, тъй като няма бутон "изключи"

По материала работи: Юлиян Атанасов
Клеър Дейнс: Да си майка е трудно, тъй като няма бутон "изключи"

Клеър Дейнс е звездата в новия брой на британското списание Harper’s Bazaar. Талантливата актриса изглежда просто зашеметяващо в черно-бяла фотосесия, заснета от фотографа Алекси Любомирски, пише dnes.bg. Клеър позира в елегантни тоалети, като на корицата се появява с рокля на Prada. За визията на звездата се е погрижил Лийт Кларк, който специално за нея подбира ефектни бижута на Lanvin и Harry Winston.
В интервюто към фотосесията Клеър говори за майчинството и брака, като както винаги, актрисата е до болка откровена. Дори холивудската икона Мерил Стрийп описва колежката си така: „Клеър има свирепа ангажираност към истината в нейната работа“.
Ето и какво споделя самата актриса в новия брой на списание Harper’s Bazaar, Великобритания:
За това да бъде родител редом до съпруга си Хю Данси: „Да бъдеш майка е невероятно предизвикателство, но ние все още чувстваме натиск да говорим за това по много романтичен начин. И не е само това. Ние всички изпитваме негодувание на моменти и се безпокоим, че може да бъдем хванати в капана на ролята, на тази отговорност. И не съществува бутона „изключи“... За мен това винаги е било най-трудното. Ти винаги се чувстваш задължен на някого. И дълго време просто чувстваш отговорност да бъдеш физически там при тях. Това е доста първично“.
За това, че родителите ѝ харесват сериала „Homeland“: Сайръс е родена в края на втория сезон. Отидох в болницата в 10 часа, буквално когато финалът се излъчваше. Мисля, че моите родители, които бяха в Ню Йорк с мен, бяха в конфликт със себе си заради това за кое се вълнуваха повече. Кълна се в Бога. Това отива отвъд родителската гордост, те наистина са погълнати от шоуто“.
За нейното известно „плачещо лице“: „Изненадана съм, че това е толкова учудващо за хората. Аз имам моя мъж, който мисли, че аз съм достатъчно хубава в нашия живот заедно, така че не е нужно да прелъстявам публиката по този начин. Също така смятам, че това е просто моят стил, който харесвам в творческата работа, това, което винаги ме е привличало, дори когато съм била малко момиченце..“.

 

Коментари

Новини Варна