Варна °
fallback
Живот
09:46 | 27 юли 2016
Обновен: 18:57 | 25 май 2025

Пълнена франзела с шунка и крема сирене

Време на приготвяне: 50 минути Порции: 10

По материала работи: Пламен Янков

Продукти:

 

- 1 франзела

- 300 г крема сирене

- 3 кисели краставички

- 6 чери доматки

- 2 червени чушки – пресни или печени

- 150 г шунка

- няколко стръка пресен лук

- сол и черен пипер

 

Приготвяне:

Нарежете на ситно шунката, краставичките, чушката, доматите, лука и добавете крема сиренето, малко черен пипер и сол на вкус. Разбъркайте добре всички съставки. Разрежете франзелата на две и издълбайте вътрешността от всяка половина.

 

След това напълнете двете половинки и увийте всяка с прозрачно домакинско фолио. Сложете за около 30-40 минути в хладилник. След това нарежете на филийки и сервирайте. Добър апетит!

az-jenata.bg

Автор на статията:
Пламен Янков
0 коментара
fallback
fallback