IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
12:08 | 26 септември 2014
Обновен: 20:04 | 20 април 2024

TU ROCK FEST ще рекламира Варна 2017

TU ROCK FEST ще рекламира Варна 2017

По материала работи: Слав Велев
TU ROCK FEST ще рекламира Варна 2017

Вокалът на Iron Maiden пристига във Варна за феста 2014 е годината, в която ТУ РОК ФЕСТ еволюира. Тазгодишното издание ще бъде в 2 дни, ще излезе извън рамките на Техническия университет (ТУ) и ще има световно участие - вокалът на IRON MAIDEN Блейз Бейли ще излезе на сцената с българския рок проект "John Steel" и белградската рок звезда Богдан Матич.

Продължаваме традицията наред със звездите на световната и българската рокмузика да каним и най-добрите ученически и студентски групи, съобщиха от ТУ - Варна. Ментор на рокфеста тази година е рок примата Милена Славова. На 28 септември, неделя от 19 часа ще чуем "рока на бъдещето" - музикантите от новото поколение. На сцената пред Фестивалния комплекс Милена ще представи избраните ученически рок групи от Варна. Митко Кърнев пък пристига с три групи от България, спечелили конкурса "Голямото междучасие" на Д2 и Революция Z. Специално участие имат и музикантите от "Неврон" от Техническия университет. Групите ще свирят по 4 рок парчета и ще се състезават за наградите на ТУ– Варна, и община Варна - професионален запис на авторско парче. Финалът на първата вечер на ТУ РОК ФЕСТ 3: Еволюция ще сложат "Бумеранг".

На 29 септември, понеделник от 18 часа на откритата сцена в кампуса на ТУ - Варна, ще излязат победителите от последните две издания на конкурсната програма, варненската пънк група А-МОРАЛ, а след тях - Милена Славова, Блейз Бейли с John Steel и Боголюб Матич.Невиждано досега във Варна лазерно шоу и фойерверки ще сложат точка на двата концерта, за които входът е свободен. Моторджийските клубове от Варна ще пристигнат в шпалир на концерта, тръгвайки от центъра на града.Специалното издание на TU ROCK FEST тази година е посветено на кандидатурата на Варна за младежка европейска столица през 2017 г.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна