IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
16:54 | 8 октомври 2014
Обновен: 10:09 | 18 април 2024

Шок за феновете: Люк Скайуокър може и да е киборг злодей в ”Епизод VII”

Шок за феновете: Люк Скайуокър може и да е киборг злодей в ”Епизод VII”

По материала работи: Слав Велев
Шок за феновете: Люк Скайуокър може и да е киборг злодей в ”Епизод VII”

Обезпокоителна информация за съдбата на Люк Скайуокър в „Междузвездни войни: Епизод VII” се появи в пространството. Този път майсторът джедай, се съобщава, че ще се превърне в зъл киборг, на чиято страна е и персонажът на Дейзи Ридли – Кира – след като го открива в убежището му, пише International Bussines Times, като твърди, че това е част от сценария на дългоочакваната лента.

Както вече беше споменато, в „Междузвездни войни: Епизод VII” Люк ще е „последния от вида си”, тъй като джедаите в крайна сметка се посветили на тъмната страна на Силата. Докато тези детайли за сега са се считат като спекулация, MakingStarWars твърдят, че би било възможно развитие на сценария. Сценаристът Лорънс Касдан, може да избере зла роля за героя, както някога било предложено от Джордж Лукас за „Завръщането на джедаите”. Лукас твърдял, че „крайния обрат” щял да бъде Люк Скайуокър да поеме ролята на Дарт Вейдър, „убивайки флота и завладявайки вселената”.

В стремежа си да намери липсващите джедаи, Дейзи Ридли и персонажа-щурмовак на Джон Бойега пътуват към убежището на Люк на хълмиста снежна планета. Те влизат в храм, където закачулена фигура седи сама на трон. Тази фигура се смята, че е Люк Скайуокър в своята киборгска форма, гледащ изгорелия шлем на Дарт Вейдър, с поглед изпълнен с „благоволение и дори обич” за злодея.

Виждайки фиргурата, Кира започва да бяга заедно със своя син лазерен меч. Въпреки това, тя се изненадва, когато фигурата се опитва да премахне меча ѝ отдалеч с помощта на известния жест с ръката на Дарт Вейдър. Следващата сцена показва как фигурата я прегръща. Нейният поглед на поражение и примирение следва след като разпознава, че киборгът не е кой да е, а Люк Скайуокър. Според писателя Джейсън Уорд, Кира е победена, след като разбира, че „злото което се опитва да победи със силата на Люк Скайуокър е самия Люк Скайуокър”. Това вероятно е моментът, в който тя застава на страната на своя учител.

Въпреки това, както с другата информация за „Междузвездни войни: Епизод VII”, това може да е поредният слух. Дж. Дж Ейбрамс и екипът му досега остават мълчаливи, що се отнася за сценария.

ФБР.bg

Коментари

Новини Варна