IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Живот
16:24 | 9 октомври 2014
Обновен: 12:32 | 18 април 2024

Крисия ще ни представя на детската "Евровизия"

Крисия ще ни представя на детската "Евровизия"

По материала работи: Ставри Таргов
Крисия ще ни представя на детската "Евровизия"

Талантливата Крисия Тодорова и близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови ще ни представят на музикалния конкурс "Детска Евровизия" 2014 в Малта.

"В историята на Евровизия има и други примери, когато частна и обществена телевизия работят заедно, за да представят страната си по най-добрия начин. Преди всичко, ние бяхме мотивирани от огромния талант на тези три деца – Крисия, Хасан и Ибрахим. Цяла България вече ги познава и те напълно заслужават да бъдат на такъв престижен конкурс. Когато чух за първи път песента, си помислих, че я изпълнява много опитен певец. А посланието й е универсално, защото надеждата за един по-добър свят е не само детска мечта, тя принадлежи на всички нас“, каза Вяра Анкова, Генерален директор на БНТ.

"Планетата на децата" е един от най-сложните проекти, по които сме работили, съчетаващ гласовите данни на Крисия, брилянтното изпълнение на Хасан и Ибрахим, невероятното присъствие на Плевенската филхармония и звука на Ку-ку бенд. Мисля, че резултатът е много обещаващ и искрено се надявам песента да впечатли не само българите, но и всички зрители на Евровизия. Нашите талантливи деца заслужават това", допълни Евгени Димитров – Маестрото.

Заедно с Крисия за Малта ще пътуват и близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови от Шумен. Тримата малки изпълнители станаха известни с виртуозните си изпълнения в „Шоуто на Слави“.

Малките изпълнители ще участват на престижния конкурс с авторска песен на Крисия, в подготовката и реализацията на която участват Слави Трифонов, Евгени Димитров – Маестрото и Ивайло Вълчев.

БНТ 1 ще излъчи на живо целия конкурс, който ще се проведе на 15 ноември в столицата Валета, съобщи Dnes.bg.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна