IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
17:46 | 12 октомври 2014
Обновен: 10:25 | 18 април 2024

Бийбър свалял сестрата на Ким Кардашиян. Гомес го изгони

Бийбър свалял сестрата на Ким Кардашиян. Гомес го изгони

По материала работи: Деян Михайлов
Бийбър свалял сестрата на Ким Кардашиян. Гомес го изгони

Причина за поредния разрив в отношенията между измисления певец Джъстин Бийбър и Серена Гомес стана сестрата на реалити звездата Ким Кардашян.

Певческата двойка Селена Гомес и Джъстин Бийбър пристигнали в края на септември в Париж. На 30 септември Бийбър й казал, че ще отиде да обядва със своите телохранители, а след това двамата могат да отидат на модно ревю. Оказало се обаче, че той излъгал и отишъл в ресторант на обяд с Кендъл Дженър, сестрата на Кардашян. Впрочем Кендъл минава за близка приятелка на Гомес.

Според източник, на който се позовава "Дейли мейл", Селена изпаднала в ярост, като разбрала истината: "Тя толкова освирепя, че смени билета за Лос Анджелис и се върна два дни по-рано. Заяви, че това е краят на техните отношения. Джъстин настояваше, че двамата с Кендъл са просто приятели, но Селена не му вяра. Те много се караха по този повод. Тя се чувства невероятно унизена".

На самото модно ревю Бийбър през цялото време си говорил и се снимал не само с Кендъл, но и с майка й Крис Дженър и Ким Кардашян. Тогава двамата със Селена Гомес страняха един от друг и фотографите не можаха да ги заснемат заедно.

22-годишната певица вече не вярва на Дженър както преди. По време на съвместната почивка с Бийбър в края на септември Селена видяла в телефона му съобщение от Кендъл.

Коментари

Новини Варна