IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
06:26 | 17 октомври 2014
Обновен: 15:27 | 18 април 2024

Камерън Диас: Не си търся съпруг!

Камерън Диас: Не си търся съпруг!

По материала работи: Златина Добрева
Камерън Диас: Не си търся съпруг!

Камерън Диас вдига градусите от корицата на новия брой на списание Marie Claire, САЩ (ноември/2014).
42-годишната актриса, чийто нов филм "Ани" скоро ще тръгне по кината, позира в червени пола и бюстие на Calvin Klein пред обектива на Майкъл Томпсън.
Камерън, за която все по-упорито се носят слуховете, че се е сгодила за гаджето си Бенджи Мадън, показва горещата си фигура в дръзки тоалети на Altuzarra, Eres, Dior, Stella McCartney, American Apparel и Fendi. Актрисата говори с изданието защо не иска да има деца и споделя мантрата си за щастлив и забавен живот.
Ето и няколко акцента от интервюто с холивудската звезда, цитирани от tialoto.bg:
За любовния си живот: "Аз не си търся съпруг, не мечтая да сключа брак и т.н. Не търся тези неща в живота."
За това, че се е събличала гола в един от филмите си: "Хората са виждали задника ми много пъти, така че не съм против да се снимам гола. Правя това, което трябва да се направи за ролята. Ако това включва и голота - добре."
За раждането на деца: "Ние живеем в общество, където всички имат или искат да имат деца и очакват всички други хора да имат деца. Но аз няма да направя нещо, защото това се очаква от мен. Ако ми се случи да създам семейство, ще го направя, но само ако го почувствам, че е правилно, а не защото хората ме подлагат на натиск."

Затова, че е работила като модел в началото на кариерата си: "Мразех училището и знаех, че няма да получа стипендия, за да уча в колеж, а родителите ми нямаха възможност да плащат. Затова се измъкнах от това, като станах модел!"
За ролята си в мюзикъла "Ани": "Бях ужасена, че трябва да участвам в мюзикъл. Аз се срамувам да пея пред хора. Скачала съм от самолети и скали, за да се освободя от страховете си, но в този случай ми беше много по-трудно. Хората от екипа се забавляваха с мен, защото бях толкова жалка и смешна... Единственият достоен начин човек да се изправи пред страшните неща в живота си е проявявайки чувство за хумор."

Коментари

Новини Варна