IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
14:00 | 17 октомври 2014
Обновен: 16:04 | 18 април 2024

Женски бюст предизвика стотици катастрофи

Женски бюст предизвика стотици катастрофи

По материала работи: Златина Добрева
Женски бюст предизвика стотици катастрофи

Има твърде много неща, които привличат вниманието на шофьора, докато кара, пише Adweek. Това може да бъде мобилният телефон, кафето, пасажерите...
В Русия обаче наскоро се появи един дразнител за шофьорското внимание, който предизвика 500 катастрофи дневно. И това не е метеоритът в Челябинск.
Руска рекламна агенция наскоро пусна в движение 30 камиона, на чиято товарна част и от двете страни има рекламни пана със снимка на женски бюст. Посланието гласи „Те привличат“ и е част от популяризацията на рекламната агенция.
Оказало се, че „те“ наистина привличат. Само за ден след пускането на камионите по улиците се случили 517 катастрофи.
„Пътувах към бизнес среща, когато видях този камион със снимка на гърди да минава покрай мен“, разказва Илдар Юриев. „Тогава ме удариха отзад, шофьорът казва, че се е загледал в бюста“, допълва той.
В резултат на това Юриев закъснял за срещата си и е трябвало да остави колата си в сервиз. Въпреки че имал застраховка, той трябвало да доплати ремонта, пише dnes.bg.
„Искахме да привлечем вниманието на хората към тази нова възможност за реклами“, обяснява говорител на рекламната агенция. По думите му всички катастрофирали, чиито застраховки не покриват щетите, ще бъдат компенсиран от агенцията.

Коментари

Новини Варна