Рибена чорба с лук и чесън

Време на приготвяне: 40-50 минути Порции: 4

Рибена чорба с лук и чесън

Продукти:

500 г рибено филе по избор

2 глави лук

2 стръка пресен магданоз

2 скилидки чесън

1 щипка сол

2 щипки червен пипер

1 щипка черен пипер

3-4 домата

½ чаша бяло вино

Приготвяне:

Сложете рибеното филе в дълбока тенджера. Залейте го с вода до половината на тенджерата. Към нея се слагат подправките (без магданоза) и нарязаните чесън и лук. Вари се, докато рибеното филе и останалите продукти омекнат или за около 20 минути.Доматите се обелват и нарязват, след което се добавят към супата. Прибавете и виното и ситно нарязания магданоз. Варете още няколко минути. По желание подправете с пресен лимонов сок.

 

az-jenata.bg

Четете още: 7 часа сън, кафе и... Тайната на дългата младост

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата