IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
13:31 | 19 март 2015
Обновен: 01:40 | 17 април 2024

Кейт ражда след месец

Второто дете на принц Уилям ще е четвърто по ред за наследяване на престола

По материала работи: Златина Добрева
Кейт ражда след месец

Съпругата на принц Уилям Катрин, която е бременна с второто си дете, вероятно ще роди през втората половина на април, съобщи АФП.
Херцогинята на Кембридж призна това неофициално по време на посещението си в благотоврителна асоциация, подпомагаща младите семейства в Лондон. Една от доброволките й направила комплимент колко е красива и колко малък е коремът й, а след това я попитала кога ще се роди бебето. Кейт отговорила: "През втората половина на април".
Британската преса веднага разпространи новината. Дворецът Кенсингтън - резиденцията на принц Уилям и съпругата му, обаче се въздържа от коментар, пише днес.бг.
Британските медии обръщат внимание, че раждането може да е малко преди парламентарните избори на 7 май. Това би било в ущърб на консерваторите, защото добрите новини "обикновено се приемат като предимство за партията на власт". Тази хипотеза се подкрепя от факта, че медиите чакаха три седмици на паркинг срещу болницата, където се роди първото дете на двойката - принц Джордж.
Независимо дали ще е момиче или момче, второто дете на принц Уилям ще е четвърто по ред за наследяване на престола след по-големия си брат Джордж и преди принц Хари, уточнява БТА.

Коментари

Новини Варна