IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
ТВ-видео
11:50 | 29 април 2020
Обновен: 02:00 | 29 март 2024

В „Утро в нашия град“ на 30 април очаквайте:

Само по тв "Черно море"

По материала работи: Ставри Таргов
В „Утро в нашия град“ на 30 април очаквайте:

Всички варненци в ефира! В първия един час от предаването ще научавате всички актуални новини от града, страната и света, като в същото време може да задавате вашите въпроси или споделяте всичко, което ви вълнува!

 

Кои са последните новини около разпространението на пандемията? Изявление на Националния оперативен щаб.
Защо зачестяват сигналите за НЛО през последните месеци? Какви интересни астрономически явления можем да наблюдаваме тази пролет и как функционира Националната обсерватория във Варна и нейните школи, в условията на извънредното приложение, ще разберем от директора Свежина Димитрова.

 

Стават ли хората по-агресивни по време на криза или точно обратното? Как да предпазим децата от стрес? Говори психотерапевтът Добринка Тотева-Горанова в рубриката „Съвети от психолога“.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефони линии 052/303310 и 052/303311. Задавайте вашите въпроси директно в ефир. По проблеми и актуални теми пишете на e-mail utro@cherno-more.tv, както и на страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна