IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
ТВ-видео
13:49 | 18 януари 2017
Обновен: 15:31 | 17 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 19 януари очаквайте

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 19 януари очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 19 януари очаквайте:


Актуална информация за зимната обстановка във Варна и региона.


Какви са реакциите и очакванията след избора на Антонио Таяни за председател на Европейския парламент? Директно от Страсбург – Разговор с българския евродепутат и съпартиец на Таяни от групата на ЕНП - Емил Радев.


Варна - „100% младежки град“. Какво да очакваме от официалното откриване на програмата за младежка столица на Европа и какъв опит споделиха гостите от чужбина, ще разберем от Елина Райнова, зам.-изпълнителен директор „Административна дейност" на сдружение "Варна - Европейска младежка столица" и от Карлос Сантос, член на екипа подготвил португалския град Брага за домакинството на престижната инициатива.


Запознайте се с 26-годината Яница Христова – претендент в най-известния конкурс за еротични модели.


От 9 часа ще видите срещата на Кирил Аспарухов с любителката на силни усещания - 81-годишната варненка Пенка Балева.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

 

Гледайте филма „Джаки и Райън“ в ефира на ТВ „Черно море“

Коментари

Новини Варна