IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
23:07 | 21 октомври 2014
Обновен: 09:04 | 8 май 2024

"Пазари" празнува Великден цели 3 месеца с базар

Организирането на едномесечен коледен и тримесечен великденски базар, предлагат от общинското дружество

По материала работи: manager
"Пазари" празнува Великден цели 3 месеца с базар

Общинското дружество "Пазари" поиска от местния парламент да позволи поставянето на бараки по площад "Независимост" за организирането на тематични базари. От търговската фирмата предлагат да разположат щандове пред сградата на Окръжния съд, които да отдават цял месец по Коледа. Важно обстоятелство в случая е, че районът е в основен ремонт, който ще продължи най-малко до май 2015 година.

Още по-фрапиращо е искането за организиране на тримесечен великденски базар, който да се провежда от 1-ви април до 30-ти юни всяка година. Това стана ясно по време на последното заседание на комисията по собственост и стопанство към местния парламент.

След като се запознаха с искането, входирано от прокуриста на дружеството Владимир Михалчев, общинските съветници препратиха преписката до общинската администрация.

Именно от там ще трябва да преценят дали и каква част от ремонтната площадка на пл. "Независимост" ще предостави на общинската фирма или ще бъде оставена възможността на район "Одесос" сам да отаде търговските площи.

Любомир Михайлов. . .

Коментари

Новини Варна