IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
15:56 | 27 октомври 2014
Обновен: 10:38 | 18 май 2024

Шестима ранени при катастрофи

Две жени блъснати на пешеходна пътека

По материала работи: Лиляна Трънкова
Шестима ранени при катастрофи

Шестима души са ранени при катастрофи във Варна и областта. Опасност за живота на ранените няма.
Най-тежкият инцидент станал на пътя между Варна и Девня, на метри след разклона за Игнатиево. 31-годишен варненец предприел изпреварване със сеата си, но поднесъл на мокрия асфалт и бил ударен странично от друг сеат, чийто шофьор пък се оказал неправоспособен 20-годишен младеж. При сблъсъка бил уударен и фиата, който първият сеат тръгнал да изпреварва. В крайта сметка две от колите били сериозно намачкани, а в болница били откарани шофьорите на двата сеата. Първият е с контузии на корема и гръдния кош, а 20-годишният мъж е с по-леки травми. Пострадал е и пътник от втория автомобил, мъж на 23 г. от с. Тополи, който е с различни контузии по тялото, фрактура на втория шиен прешлен, фрактура на радиуса и първата метакарпална кост, настанен за лечение, без опасност за живота.  
Другият инцидент станал на пътя между Тополи и Варна, на около 200 м преди табелата за входа на морската столица. 40-годишен мъж от Тополи предприел с нисана си обратен завой, но не се огледал и бил блъснат от попътно движещо се БМВ. Вследствие на инцидента са пострадали 69-годишният шофьор на немскогто возило, който е с фрактура на китката, контузии на главата, гръдния кош и лявата ръка и пътничка от нисана на 55 г. от гр. Балчик, която е с контузни наранявания, прегледана и освободена без опасност за живота.
19-годишен младеж блъсна с фиата си 28-годишна пешеходка при маневра за ляв завой на ул. „Патриарх Ефтимий“. Жената пресичала на пешеходна пътека, но младежът явно решил, че предимството е негово. Пострадалата е откарана в болница с фрактура на дясната ключица и лопатка, прегледана и освободена, без опасност за живота. Още е дна жгена пострада докато пресича пешеходна пътека на кръстовището на ул. „Пирин“ с бул. „Цар Освободител“. 26-годишната жена била пометена от лека кола, която изчезнала след сблъсъка. Шофьорът дори не спрял, за да се увери дали жената е жива и здрава. Тя била откарана в болница с  контузии на лявото коляно и кръста, прегледана и освободена, без опасност за живота.

 

 

Коментари

Новини Варна