IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
15:06 | 3 ноември 2014
Обновен: 22:28 | 19 април 2024

Спипаха трима с амфети и боеприпаси

При последвалите обиски униформените открили и конфискували 99розови таблетки, установени като производни на амфетамин с общо тегло 23,4 гр., и 3 патрона за бойно ръжие.

По материала работи: Лиляна Трънкова
Спипаха трима с амфети и боеприпаси

Трима криминалнопроявени и осъждани мъже са арестувани във Варна при специализирана полицейска операция срещу разпространението на наркотици в морската столица. Мъжете са на 33, 38 и 40 години и са пуснати под парична гаранция. Случаят е под надзора на Варненската окръжна прокуратура.
Полицията имала сигнал, че триото върти търговия с дрога, затова било следено известно време. Разследващите издебнали дилърите в момент, в който знаели, че у тях има сериозно количество стока. Тримата са задържани по едно и също време на различни места в града. При последвалите обиски униформените открили и конфискували 99розови таблетки, установени като производни на амфетамин с общо тегло 23,4 гр., и 3 патрона за бойно ръжие. По случая е образувано досъдебно производство. След приключването на делото дрогата и патроните ще бъдат предадени за унищожаване.

Коментари

Новини Варна