IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
15:45 | 4 ноември 2014
Обновен: 02:13 | 25 април 2024

Данъчните разпродават телевизия във Варна

НАП се е заела с продажбата на скъпоструваща телевизионна техника и оборудване

По материала работи: Златина Добрева
НАП алармира за важни срокове

Националната агенция за приходите (НАП) във Варна се е заела с продажбата на скъпоструваща телевизионна техника и оборудване, установи проверка на вестник „Черно море“.
Освен автоматизирана ефирна система за минимум 43 500 лева данъчните продават още професионална телевизионна техника за 142 700 лева, видеокамери, фотоапарат, декори за студиа.
Опитите ни да установим коя е въпросната телевизия, не бяха успешни. Данъчни обявиха, че нямат право да съобщават това по закон. От свои източници в НАП разбрахме, че публичният изпълнител, който се занимава с продажбата на техниката, е в отпуск.
Друг интересен момент в тази обява е, че техниката за продан се намира в София. Търгът за продажбата ще се проведе на 5 декември 2014 година, съобщават от НАП. Всеки, който иска да огледа телевизионното оборудване, ще може да го направи от 18 ноември до 2 декември в часовете от 9 до 17,30.
Депозитът за участие в търга в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена се внася по банков път от 18 ноември до 2 декември от 9 до 17 часа. Разглеждането на предложенията за участие в тайното наддаване ще се извърши на 5 декември от 11 часа в сградата на Териториална дирекция на НАП в града ни.
Деян Балев

Коментари

Новини Варна