IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
10:24 | 14 декември 2017
Обновен: 14:20 | 18 май 2024

Контроли с Лудогорец и Поморие ще играе Черно море

"Моряците" подновяват тренировките на 8 януари

По материала работи: Слав Велев
Снимка chernomorepfc.bg

Контроли с  втория отбор на Лудогорец и Поморие ще играе Черно море по време на зимната подготовка. Проверките ще са 7 и 10 февруари, съобщи за информационна агенция "Черно море" треньорът на "моряците" Емануел Луканов. Все още не ясно дали контролите ще се играят във Варна. Домакинството ще бъде съобразено с метеорологичните условия тогава. 


"Моряците" ще подновят тренировки на 8 януари. До тогава ще е ясно къде ще е лагерът на отбора. "Трябва да се доуточнят някои детайли и да се привлекат нужните ни футболисти. Трябва ни бърз играч по фланга, добре ще е да може да играе отляво и отдясно. Имаме нужда още от вратар, централен нападател и защитник. Най-важното обаче е да внимаваме какви хора вземаме. В селекцията, която правя аз на първо място мисля за това, което идва като попълнения от детско юношеската школа. Не бива да се вземат играчи на позиции, за които готвим млади футболисти" - каза още Емануел Луканов. 

 

Полина Петрова

Коментари

Новини Варна