IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
11:38 | 21 ноември 2014
Обновен: 11:29 | 29 март 2024

Българските студенти готови за инициативите на #Варна 2017

Националното представителство на студентските съвети изпрати поздравителен адрес до кмета на Варна

По материала работи: Златина Добрева
Българските студенти готови за инициативите на #Варна 2017

От Националното представителство на студентските съвети /НПСС/ заявяват  готовност студентите да участват, подкрепят и реализират събития, които ще се организират в рамките на Варна – Европейска младежка столица 2017. Това стана ясно от поздравителен адрес до кмета на Варна Иван Портних, изпратен от НПСС по случай победата на морската столица в надпреварата.
„Екипът на Националното представителство на студентските съвети е изключително щастлив, че именно Варна успя да се справи със сериозната конкуренция и през 2017 г. да има възможността да представи редица студентски и младежки инициативи. Варна е градът на младите и инициативни хора. Град, събрал в себе си младежки дух и ентусиазъм. Град, в който има пет Висши училища, всяко със своята история, амбиции и успешни млади хора“, се казва в адреса.
От представителството посочват, че община Варна винаги е била деен участник в инициативите на Националното представителство на студентските съвети.
„Успехът на Вашия град е успех за студентската и младежка общност и за цяла България“, се казва още в поздравителния адрес.

Коментари

Новини Варна