IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новини Варна
14:02 | 24 ноември 2014
Обновен: 19:07 | 26 юли 2024

Кибритлии вилнеят из Варна

Мъж потърси помощ на 112, нападна полицаи, друг размята пистолет и пушка срещу приятелката си

По материала работи: Лиляна Трънкова
Кибритлии вилнеят из Варна

Трима мъже осъмнаха в ареста, след като дадоха воля на бурните си страсти. Единият от тях вече е наказан със 100 лв. глоба по указа за борба с хулиганството.
Най-странен е случаят с 22-годишен варненец. Пияният младеж сам се обадил на тел. 112 и съобщил, че е на бул. „Сливница“ и се нуждае от помощ. След броени минути на мястото пристигнал полицейски патрул, но при вида на униформените младежът се разярил. Засипал ги с ругатни и псувни, уволнявал ги наред и в крайна сметка се наложило да го арестуват, за да укротят страстите му.
Друг кибритлия пък размаха оръжие срещу приятелката си. 36-годишната дама и 59-годдишният варненец имали странна връзка. От време на време запивали заедно. В съботната вечер обаче, след няколко чашки, двамата се скарали. Мъжът си тръгнал ядосан, прибрал се в дома си, взел си въздушната пушка и газовия пистолет и се върнал обратно при жената, за да се „разберат“. Екшънът се разиграл на ул. „Кишинев“ във Варна. Съседите се разбудили от виковете и извикали полиция. Въоръженият мъж бил откаран в ареста.
Докато двамата очакват Темида да им наложи наказания, третият варненец вече е осъден на 100 лв. глоба. 25-годишният варненец се развихрил в магазин за дрехи на ул. „Цар Асен“. Заплашвал продавачките и псувал наред.
Лиляна Трънкова

 

Коментари

Новини Варна