IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
16:25 | 24 ноември 2014
Обновен: 19:08 | 27 март 2024

БСП не подкрепя увеличението на данък „Лихва“

Именно на идеята за отмяна на ранното пенсиониране се дължи масовото напускане на офицери от армията, каза Ангел Найденов.

По материала работи: Деян Михайлов
БСП не подкрепя увеличението на данък „Лихва“

БСП е против увеличението на данък „Лихва“ от 8 на 10%. Това заяви вчера във Варна депутатът от морската столица Ангел Найденов. Той обяви, че партията му е категорично против и  идеята да се повиши таксата, която пенсионерите плащат при личния лекар.
Действията на правителството в социалната, финансовата и икономическата област са симптоми на „нова ледникова епоха“ в управлението на ГЕРБ и коалиционните им партньори, разкритикува Ангел Найденов.
Той не иска да се променят условията за пенсиониране на военните. Именно на идеята за отмяна на ранното пенсиониране се дължи масовото напускане на офицери от армията, каза Ангел Найденов.
БСП няма да подкрепи обединяването на Националната разузнавателна служба и служба „Военна информация“, тъй като това би означавало да се развали нещо, което работи, твърди червеният депутат.

 

Коментари

Новини Варна