IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
17:04 | 26 ноември 2014
Обновен: 15:13 | 22 април 2024

Готвачи показват майсторлък в морската кухня

Събитието ще се проведе на 5 декември

По материала работи: Златина Добрева
Готвачи показват майсторлък в морската кухня

Майсторските си умения в приготвянето на традиционна българска и чуждестранна морска кухня ще демонстрират участниците в Четвъртата кулинарна изложба Варна 2014.
Събитието ще се проведе на 5 декември на фермерския базар, съобщават съорганизаторите от Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ). Готвачите ще въртят черпаци от 17 до 21,30 часа.
В надпреварата имат право да участват индивидуални състезатели и кулинарни отбори. Участието е напълно безплатно, съобщават от ВАРХ.
Очаква се специално жури от познавачи да определи най-добрите. Той или те ще получат награда за труда си. Участие в кулинарната изложба се допуска в не по-малко от 2 от трите категории - предястие, основно ястие, десерт от 6 порции, съобщават от ВАРХ.
Участникът трябва да посочи и ориентировъчна сума за продуктите, която подлежи на одобрение от организаторите. Крайният срок за изпращане на заявката за участие е петък - 28 ноември.
Готвачите, които не са от Варна, могат да заявят пред организаторите необходимостта от настаняване в града ни.

Коментари

Новини Варна