IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новини Варна
11:41 | 2 декември 2014
Обновен: 09:24 | 15 април 2024

Буйна рускиня ухапа полицай

Жената вдигнала скандал в СОУ „Елин Пелин“ във Варна

По материала работи: Лиляна Трънкова
Буйна рускиня ухапа полицай

29-годишна рускиня, постоянно пребиваваща у нас, осъмна в ареста, след като ухапа полицай, който се опитал да я изведе от сградата на СОУ „Елин Пелин" във Варна.
Екшънът се разиграл на 1-и декември. Детето на жената учило в същото училище. Тя отишла да се разправя с училите заради потомъка си. Младата дама обаче си изтръвала нервите и вдигнала лют скандал на преподавателите. Стреснати от поведението й, те извикали полиция. Пристигналият на място екип на близкото районно изобщо не притеснил жената, която продължила да вика и ругае. След като категорично отказала на униформените да напусне доброволно сградата на училището, се наложило органите на властта на изведат принудително. Тогава жената се вкопчила в единия полицай и го ухапала. Това довело до белезници и арест. Сега я очаква дело за хулиганство и съпротива на орган на реда при и по време на зипълнение на служебните задължения.

Лиляна Трънкова

Коментари

Новини Варна