IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
13:44 | 19 декември 2014
Обновен: 09:47 | 17 април 2024

Стартират номинациите на фондация “Димитър Бербатов” за 2014-а

Наградите за успелите деца на България ще бъдат раздадени за седма година

По материала работи: Златина Добрева
Стартират номинациите на фондация “Димитър Бербатов” за 2014-а

От утре фондация „Димитър Бербатов” започва приема на номинации на ученици с успехи за 2014 г. Наградите за успелите деца на България ще бъдат раздадени за седма година.
Областите, в които отличени през 2014 г. деца могат да кандидатстват със своите постижения (сами или чрез друг), отново са изкуства, наука и спорт. В конкурса отново могат да участват и българчета, които живеят в чужбина. Ще се приемат номинации и в категория Благотворителен проект - специална награда за деца, инициирали или участвали в благотворителни инициативи с чисто човешко измерение. Целта е да се поощри чувствителността на децата към проблемите на другите, както и да се създава отношение към живеенето в общност.
Номинациите ще се приемат до 15 февруари 2015 г., съобщиха от община Варна.
За първи път ще бъде определено отличие и за ръководител (треньор, музикален педагог или др.), който има най-много деца с постижения или пък дете с особено високо постижение.

Коментари

Новини Варна