IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
15:19 | 2 февруари 2015
Обновен: 13:22 | 25 юли 2024

Варненски депутат иска нов закон за управление на кризи

Това призова депутатът от ГЕРБ Пламен Манушев

По материала работи: Юлиян Атанасов
Варненски депутат иска нов закон за управление на кризи

Да се работи по нов закон за управление на кризите, така че да сме готови да реагираме адекватно по време на природни бедствия. Това призова вчера варненският депутат от ГЕРБ Пламен Манушев.
Той коментира, че при бедствените положения в Аврен, Аксаково, Дългопол и Провадия се е видяло, че този път има държава. Кризисните щабове предприеха нужните мерки, за да няма сериозни последствия, добави Манушев.
Той обеща пълно съдействие на пострадалите, за да получат обезщетенията си. Д-р Руслан Тошев пък обяви, че нивото на водата в Дългопол вече спада и положението там се нормализира.
Отправям апел темата със санирането на жилищата да не се използва политически и да не става мишена на нашите опоненти, призова на свой ред депутатът Павел Христов.  Според него чрез санирането може да се осигури възможност за енергийна ефективност и намаление в сметките за ток на хората.
Ще съдействаме активно на гражданите в разяснителната кампания за санирането на жилищата, обеща още Павел Христов.

Деян Балевски

Коментари

Новини Варна