IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
19:15 | 26 февруари 2015
Обновен: 17:43 | 23 април 2024

Обявиха конкурс за нов шеф на данъчното във Варна

В момента приходната агенция в морската столица се ръководи от шефката на дирекция "Контрол" Милена Колева

По материала работи: manager
Обявиха конкурс за нов шеф на данъчното във Варна

Централното управление на Националната агенция за приходите (НАП) обяви конкурс за директор на звеното си във Варна, съобщиха от ведомството. Изискванията към кандидата са да притежава минимална образователна степен магистър и поне 7 години стаж. Той трябва да има още лидерска компетентност, да умее да води преговори и да убеждава. Задълбочените познания в областта на данъчноосигурителното законодателство също са задължителни. Всеки един от кандидатите трябва да има разрешение за достъп до класифицирана информация.

Конкурсът ще се проведе чрез писмена разработка по управленска тематика, тест за личностни качества и интервю. Документи ще се приемат в 10-дневен срок, след като вчера бе публикувано обявлението.
Новият данъчен шеф във Варна ще получава заплата 2250 лв.

В момента приходната агенция в морската столица се ръководи от шефката на дирекция "Контрол" Милена Колева. Тя бе назначена за временно изпълняваща длъжността директор, след като в началото на януари Тошко Янев бе освободен от поста.

Черно море

Коментари