IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Новини Варна
13:53 | 4 март 2015
Обновен: 00:12 | 22 март 2024

Търсят нов шеф на “Обреди”

За позицията ще бъде проведен конкурс по документи и събеседване чрез комисия

По материала работи: Златина Добрева
Търсят нов шеф на “Обреди”

Конкурс за нов шеф на общинска фирма „Обреди“ обяви местната администрация във Варна. Мястото се освободи, след като дългогодишният управител на дружеството Любчо Любчев напусна поста през декември миналата година поради здравословни причини. За временно изпълняващ длъжността бе назначен контрольорът на "Обреди" Христо Станев.
От кандидатите за шефското място се изисква да са завършили висше образование и да имат трудов стаж не по-малко от 13 години, от които две да са като ръководители.
За позицията ще бъде проведен конкурс по документи и събеседване чрез комисия. Ако двама или повече кандидати получат еднакви предпочитания на комисията, решението за определяне на управител ще се вземе от кмета на община Варна, става ясно от обявлението за конкурса.
Кандидатите трябва да не са осъждани като пълнолетни за умишлено престъпление от общ характер; да не са лишени с присъда или с административно наказание от правото да заемат материалноотговорна длъжност до изтичане срока на наказанието. Освен това трябва да не извършват от свое или чуждо име търговски сделки и да не са регистрирани като еднолични търговци, както и да не участват в събирателни или командитни дружества и в дружества с ограничена отговорност. Желаещите да заемат поста трябва да не са управители, контрольори и членове на контролни или изпълнителни органи на друго държавно или общинско еднолично търговско дружество и да не заемат длъжност в ръководни органи на търговски дружества. Условие е да не са общински съветници, кметове и зам.-кметове, секретар на община и други, на които със закон или друг нормативен акт е забранено да упражняват такава дейност.

Коментари

Новини Варна