IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
17:25 | 8 март 2015
Обновен: 10:31 | 15 април 2024

Граждани се жалват от огромни ями в „Левски“

Дупките се намират по улиците „Мадара“ и „Зора“

По материала работи: Юлиян Атанасов
Граждани се жалват от огромни ями в „Левски“


От огромни дупки в пътната настилка, които се превръщат в кални езера при валежи, се жалват граждани на Варна в онлайн платформата „Активен бг“.
Дупките се намират в квартал „Левски“, по улиците „Мадара“ и „Зора“. Преди 6 месеца докладвах за проблема, но досега нищо не се е променило, пише подателката на сигнала Радка Данаилова.
При и след дъжд улицата се превръща в "дом за прасета" – навсякъде е рядка, лепкава кал! Време е за асфалтиране! Действайте!, зове госпожа Данаилова.
Анонимен варненец пък сигнализира общинската администрация, че лявата секция на светофара пред НАП за идващите откъм центъра на града свети твърде кратко в зелено. Не могат да минат повече от три автомобила, което създава задръствания, се посочва в сигнала му.
В сайта вече има и само снимкови сигнали. Така например граждани са пуснали фотоси на неправилно паркиран бус върху тротоар.
Припомняме, че община Варна реши преди време да подобри комуникацията с гражданите, като ги призова да пускат своите сигнали през платформата “Активен бг”. Важно условие обаче е жалбите да не са анонимни.~

 

Коментари

Новини Варна