IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
18:06 | 14 март 2015
Обновен: 17:44 | 17 април 2024

Младежите от АБВ във Варна поискаха Първанов за лидер

Номинацията е заради заявката му за обновление на партията

По материала работи: Слав Велев
Младежите от АБВ във Варна поискаха Първанов за лидер

Варненските младежи от партия АБВ номинираха Георги Първанов за лидер, съобщиха от пресцентъра на партията. Това стана днес на учредителната конференция, на която беше структурирана младежката организация на партията в морската столица.

 

Предложението бе направено от 19–годишния Християн Николов, членуващ в организацията на квартал Аспарухово. Мотивите на младежа за номинацията бяха свързани със заявката, която Георги Първанов дава за обновление на партията чрез отваряне на пътя за млади лидери с иновативно мислене.

 

За председател на градската организация на младежите от АБВ бе избрана 24-годишната варненка Мирослава Наскова. Конференцията бе уважена от градския лидер на партията доц. д-р Миглена Темелкова, която предаде поздравите на президента Първанов към младежите. Тя сподели, че един от основните й приоритети е политическото развитие на младите членове на партията и се ангажира да организира за участниците в конференцията през следващия месец двудневно обучение по политически мениджмънт.

Днес БГ

Коментари

Новини Варна