IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
21:12 | 14 март 2015
Обновен: 23:10 | 22 април 2024

"Аспарухово" помага на бедстващите в Югоизточна България

Събирането на даренията ще започне от 9:30 часа утре (15 март)

По материала работи: Слав Велев
"Аспарухово" помага на бедстващите в Югоизточна България

Активни граждани от "Аспарухово" подхванаха акция в помощ на бедстващите в Югоизточна България. Пострадалите от наводненията, които миналата година бяха в подобна тежка ситуация, организираха група във Фейсбук с цел събиране на дарения за нуждаещите се.

 

"Когато тук, в квартал "Аспарухово" хората бедстваха, цяла България се стече да помогне. Можем ли да се обединим, и сега ние да помогнем?!" - апелират жителите на варненския квартал.

 

"Всички набрани помощи ще бъдат протоколирани и водени на строг отчет", обещават инициаторите.  На този етап бедстващите в Югоизточна България имат най-голяма нужда от храна и лекарства. Всеки който има желание да помогне, може да го направи като занесе продукти на адрес: Варна, кв."Аспарухово" ул."Искър" 48. Събирането на даренията ще започне от 9:30 часа утре (15 март). Като лице за контакт е посочена Мария Георгиева. "Молим продуктите, които ще се носят, задължително да бъдат с дълъг срок на годност", призовават хората от "Аспарухово".

 

Освен от храна и лекарства, бедстващите в снежния капан имат нужда и от агрегати. "С помощта на дарители, има осигурени два, като единият вече пътува към пострадалия район", съобщават във Фейсбук организаторите на инициативата.

Коментари

Новини Варна