IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
08:06 | 15 март 2015
Обновен: 13:40 | 29 март 2024

Ще бъде облачно с превалявания

Максимални температури на въздуха: 7°-9°

По материала работи: Лиляна Трънкова
Ще бъде облачно с превалявания

Днес над Черноморието ще е облачно и на много места ще превалява слаб дъжд. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 7°-9°. Температурата на морската вода е 5°-7°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над страната ще преобладава облачно време и все още на места ще има слаби превалявания. Временни разкъсвания на облачността ще има над Западна България. Ще продължи да духа слаб до умерен север-североизточен вятър.
Максимални температури - между 5° и 10°.Това е пргонозата на Националния институт по метеорлогия и хидрология към БАН. Атмосферното налягане е по-високо от средното за март – ще се повишава. Над планините ще бъде предимно облачно и все още на отделни места ще превалява слаб сняг. Значителни разкъсвания на облачността се очакват над масивите от Югозападна България. Вятърът ще е до умерен от североизток. Максимална температура на 1200 метра 1°, на 2000 метра – около минус 3°.

Коментари

Новини Варна