IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
09:52 | 9 юни 2020
Обновен: 14:07 | 4 май 2024

Нов скандал с партия “Възраждане”

Областният координатор за Бургас и Сливен скочи срещу лидера Костадин Костадинов

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Владимир Павлов/Фейсбук

Нов скандал се заформи околко партията на Костадин Костадинов - "Възраждане".

 

"До тук с ПП „Възраждане“, обяви в социалните мрежи Владимир Павлов – областен координатор партията за Бургас и Сливен.

 

„Днес подавам ОСТАВКА и прекратявам членството си в проекта носещ прекрасното име „Възраждане“. Проект, едноличен и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него“, пише той.

 

Ето какво още се казва още в позицията на Павлов, публикувана във Фейсбук.

 

"Не мога да бъда съучастник на огромните лъжи зад които се крие човек с никакъв морал и вселенски егоцентризъм, способен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията превъртяни през сметки на приятели и близки.

И такъв човек иска да управлява? И когато му потърсиш сметка, започва да прави интриги да те отстрани и запуши устата. Пуска верният си клоун Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки.

Не си познал Костадине!

На всички които още му вярват, им пожелавам да изтрезнеят бързо, преди да стигнат до там да му дадат още власт и субсидии, с което да оцелее още години възпроизвеждайки порочния политически модел в страната!"

 

Черно море

Коментари

Новини Варна