IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
18:58 | 5 април 2015
Обновен: 12:01 | 24 април 2024

Отличен за математиците на МГ на пролетните състезания в Бургас

Варненските ученици с призови класирания

По материала работи: Юлиян Атанасов
Отличен за математиците на МГ на пролетните състезания в Бургас


Поредната си силна изява регистрираха в Бургас учениците от МГ „Д-р П. Берон“. Те участваха в пролетни състезания, в които си дадоха среща млади математици от цялата страна.
В надпреварата на петокласниците с първи места и максимален резултат от 26 т. са Георги Петков и Димитър Неделчев. Носители на първа награда са Боряна Бочева и Никол Добрева, а с втора награда е Димитър Маринчев. Ръководител на отбора е Мариана Маврова.
В състезанието за шести клас първо място с максимален резултат зае Венислав Иванов с 26 т. Носители на първа награда са Ивайло Димитров и Димитър Димитров, а с трета награда е Марк Киричев. Ръководител на отбора е Сашка Христова. В подготовката на двата отбора има участие и Стоян Ненков.
При седмокласниците трето място зае Димитър Опърлаков – (ръководител Стоян Ненков). С трета награда в състезанието на осми клас е Надежда Китипова (ръководител Иван Ангелов).
 

Коментари

Новини Варна