IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
15:10 | 26 октомври 2020
Обновен: 20:29 | 1 март 2024

БСП се превръща в огнище на коронавирус

И Кирил Добрев е заразен

По материала работи: Слав Велев
БСП се превръща в огнище на коронавирус

БСП се превръща в огнище на коронавирус. Пореден заразен в редиците на Левицата е депутатът Кирил Добрев, който е дал положителен тест за COVID-10.

 

"Положителното на COVID 19 e, че явно не подминава политиците. В петък PCR тестът ми беше отрицателен, днес обаче е положителен". Това написа Кирил Добрев от Националния съвет на БСП във фейсбук профила си.

 

"Протоколът за контактните лица е да се изследват след 7 дни от срещата или по-рано, ако имат симптоми. Надявам се всички, имали контакт с мен, да са отрицателни в тестовете и позитивни в мислите. Съжалявам за причиненото неудобство", пише още той.

 

"Грижата за себе си минава и през грижа за другите. Нека по-малко философстваме и повече да спазваме мерките. Нека изберем друг начин да правим напук на правителството, тук не става въпрос за него, а за лекарите. За българските лекари, които са истински изтощени", призова Кирил Добрев.

 

По-рано днес стана ясно, че депутатът от Варна Иван Иванов също е заразен. Преди дни стана ясно, че Драгомир Стойнев също е дал положителна проба за коронавирус.

 

Черно море

 

Още по темата:

 

Иван Иванов съобщи новиниата във „Фейсбук"

 

Коментари

Новини Варна