IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
14:15 | 19 ноември 2020
Обновен: 17:15 | 17 април 2024

Блъснаха трима пешеходци за ден във Варненско, водач избяга от местопроизшествието

"Нисан" се заби в скат по пътя за Бургас, пострада шофьора

По материала работи: Слав Велев
Блъснаха трима пешеходци за ден във Варненско, водач избяга от местопроизшествието

Трима пешеходци са били блъснати само за ден във Варна и Белослав, съобщават от ОД на МВР.

 

На 18.11. т.г., около 13:00 часа, на бул. «Владислав Варненчик», е възникнало ПТП. 40-годишният водач на л.а. «Форд», по време на неправилно движение назад, блъска пешеходка, намираща се зад автомобила. Вследствие на инцидента жената (80 г.) е получила контузия на глава, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

 

На 18.11. т.г., около 17:45 часа, в гр. Белослав, на кръстовището на ул. «Христо Ботев» и ул. «Трети март», е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Опел», по време на движение, малко след пешеходна пътека, блъска пешеходка, пресичаща пътното платно. Вследствие на инцидента жената (59 г.) е получила фрактура на рамо, фрактура на ребра и травма на глава, прегледана е и, след като отказва да бъде настанена за лечение в болнично заведение, е освободена. По случая има образувано досъдебно производство.

 

На 18.11. т.г., около 18:30 часа, на бул. «Република», е възникнало ПТП. Водачът на неустановено до момента МПС, по време на движение, при завой, блъска пешеходец, пресичащ пътното платно. Вследствие на инцидента мъжът (58 г.) е получил фрактура на коляно, прегледан е и настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

На 18.11. т.г., около 16:10 часа, на пътя за Бургас, в участъка след гр. Бяла, е възникнало ПТП. 62-годишният водач на л.а. «Нисан», по време на движението си, губи контрол над МПС, излиза извън платното за движение и се блъска в скат. Вследствие на инцидента мъжът е получил контузия на глава, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна