IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
12:10 | 27 ноември 2020
Обновен: 11:33 | 18 април 2024

"Нисан" се заби в дърво на АМ "Хемус", дете пострада в градския транспорт във Варна

Шофьор блъсна пешеходец на паркинга на голям магазин

По материала работи: Слав Велев
"Нисан" се заби в дърво на АМ "Хемус", дете пострада в градския транспорт във Варна

Няколко инцидента с пострадали са регистрирали служителите на пътна полиция във Варна и региона вчера, съобщиха отт ОД на МВР.

 

Около 13 часа вечра, на АМ «Хемус», в района на Провадия, е възникнало ПТП. 69-годишният водач на л.а. «Нисан», по време на движението си, губи контрол над превозното средство и се блъска в дърво край пътя, което би трябвало да бъде обезаопасено, заради близостта му до аутобана. Вследствие на инцидента мъжът получава контузии, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

В същия ден и час, но на бул. «Осми Приморски полк» в морската столица, 65-годишният водач на автобус от масовия градски транспорт «Соларис», по време на движението си, употребява рязко спирачки. Това предизвиква падането на пътник – дете в салона на превозното средство. Вследствие на инцидента момчето получава контузия на лице, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

 

А вечерта вчера, на паркинга на голям магазин, намиращ се на бул. «Република», е възникнало ПТП. Водачът на неустановен автомобил, по време на движение, блъска пешеходец, който пресича лента за движение. Вследствие на инцидента мъжът (58 г.) получава контузия на крак, прегледан е и освободен за домашно лечение.

 

Коментари

Новини Варна