IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
15:45 | 30 ноември 2020
Обновен: 04:15 | 20 април 2024

„Общинска аптека" отвори в град Вълчи дол

Достъпът до лекарства е ограничен в по-малките населени места у нас

По материала работи: Слав Велев
„Общинска аптека" отвори в град Вълчи дол

Снимка: Фейсбук/Героги Тронков

 

„Общинска аптека - Здраве” ЕООД в град Вълчи дол отвори врати днес, 30 ноември, на големия християнски празник Андреевден, съобщиха от кметството на близката до Варна община.

 

Откриването на аптеката е поредна стъпка към изпълнението на една от основните цели, които стоят пред нас - подобряване на здравното обслужване в общината, коментират от местната власт в града.

 

"Бих искал да изкажа своята благодарност към Общинския съвет и екипа на Общинска администрация - Вълчи дол, за това, че още една придобивка в услуга на жителите на общината вече е факт!", коментира кметът Георги Тронков.

 

Аптеката се намира в сградата на Поликлиниката в град Вълчи дол, на ул. „М. Ф. Толбухин” №5 и има сключен договор с НЗОК. Снабдена е с всички необходими лекарства и медикаменти.

 

Всички граждани на община Вълчи дол ще могат да се възползват от достъпни цени, голямо продуктово разнообразие на лекарствени продукти и лично отношение при обслужване в аптеката.

 

"Общинска аптека - Здраве" ще работи всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа, а през почивните дни е на разположение на своите клиенти от 9:30 до 14:00 часа.

Коментари

Новини Варна