IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:25 | 30 ноември 2020
Обновен: 18:47 | 19 март 2024

Арествуваха дядо, крал хранителни стоки от магазин във Варна

Хванаха млад мъж, отарашил бакалия във „Възраждане“

По материала работи: Слав Велев
Арествуваха дядо, крал хранителни стоки от магазин във Варна

Двама мъже са арестувани заради кражба на стоки от хранителни магазини във Варна, съобщиха от ОД на МВР.

 

На 28 ноември, е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се на бул. „Св. Елена“ във Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на стоки от стелажите на търговски обект.

 

След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 72 г.

 

По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Арестуван е млад мъж във Варна за кражба от хранителен магазин в града, съобщават от ОД на МВР.

 

На 27 ноември, е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се в ж.к. „Възраждане“ във Варна.

 

Неизвестно лице е извършило кражбата на стоки от стелажите на търговски обект. След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 26 г., известен на МВР.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Коментари

Новини Варна