IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
15:55 | 1 декември 2020
Обновен: 07:20 | 11 април 2024

Оставиха в ареста Митко и Ангел, които нападнаха и ограбиха мъж, теглил от банкомат във Варна

Наровете продължава да търка и грабител, баща на 5 деца и едно в проекция

По материала работи: Слав Велев
Оставиха в ареста Митко и Ангел, които нападнаха и ограбиха мъж, теглил от банкомат във Варна

Апелативният съд отказа да облекчи мерките за неотклонение и на двама от младежи, нападнали и пребили на 21 ноември мъж, изтеглил 400 лева от банкомат. Митко И. и съучастникът му Ангел И. остават зад решетките, съобщиха от пресслужбата на правораздавателния орган. 

Апелативният съд във Варна остави в ареста обвинения за грабеж Зоран А. През месец август той заедно с братовчед си Милан А. са отнели със сила портфейл, мобилен телефон и 20 лв,

В жалбата си 28-годишният Зоран помоли за по-лека мярка за неотклонение, тъй като има 5 деца и очаква раждането на шесто. Според съда обаче, че реална опасност мъжът да извърши ново престъпление, тъй като вече е осъждан 6 пъти.

Апелативният съд отказа да облекчи мерките за неотклонение и на двама от младежи, нападнали и пребили на 21 ноември мъж, изтеглил 400 лева от банкомат. Митко И. и съучастникът му Ангел И. остават зад решетките. 

Под домашен арест беше пусната 45-годишната Елица П., която е обвинена за държане на наркотици и прекурсори. Тя вече е осъждана за сходни престъпления, а последното й задържане е в рамките на изпитателния й 4-годишен срок по предходна присъда за производство на метамфетамин с цел разпространение. 

Коментари

Новини Варна