IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
18:53 | 11 април 2015
Обновен: 06:07 | 23 март 2024

Шеф на голяма менингова агенция посети ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Капитан Перчел посети и разгледа с голям интерес учебната и материално-техническа база на училището

По материала работи: Слав Велев
Шеф на голяма менингова агенция посети ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Директорът на една от най-големите менингови агенции в Полша посети ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, съобщиха от висшето учебно заведение. Кап. Валдемар Перчел, който управлява Dohle Marine Services Europe, базирана в Гдиня, посети Морската Алма матер преди празниците.

 

В заседателната зала на училището капитан Перчел направи кратко представяне на компанията, която ръководи, като изтъкна приоритетните й дейности, особеностите на менинговия пазар, ситуацията към момента, посочи традиционните връзки на компанията с корабособственици от Германия и други страни в Европа, Япония и възможностите за разширяването им.

 

Капитан I ранг Медникаров извърши презентация на Морско училището, като обхвана важни моменти от историята на училището от годините на неговото създаване и утвърждаване. Той посочи традициите, организационната структура и академичните звена, учебно-тренировъчната и материална база.

 

Капитан Перчел посети и разгледа с голям интерес учебната и материално-техническа база на училището – учебни лаборатории,тренажори и симулатори, разговаря с преподавателите от катедра „Електротехника”, „Корабни силови уредби”, „Експлоатация на флота и пристанищата”,”Техническа механика” и „Корабоводене”.

 

По време на визитата е обсъдена възможността студенти от ВВМУ да провеждат плавателна практика на корабите на полската компания.

Коментари

Новини Варна