IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
13:34 | 9 декември 2020
Обновен: 21:03 | 25 април 2024

Убийство в центъра на Варна, три жертви в апартамент

Трагедията се е разиграла в блок на улица "Македония "105

По материала работи: Слав Велев
Убийство в центъра на Варна, три жертви в апартамент

Снимки: Google Карти

 

Тежко криминално престъпление е извършено във Варна. По случая тече разследване, съобщиха от полицията във Варна без да дадат повече подробности. 

 

Няколко души са застреляни в апартамент на първия етаж на блок на улица "Македония "105 във Варна. Районът е отцепен, в момента се извършва оглед на местопрестъплението. Сигналът е подаден в полицията в ранния следобед, след като са чути изстрели от апартамента. Обстоятелствата още се уточняват. На място са окръжният прокурор Красимир Конов и старши комисар Даниел Пашов-директор на Областната дирекция на МВР във Варна. Най-вероятно става дума за битово престъпление, но се работи по всички версии, предаде Радио Варна.

Живеещ наблизо разказа за Moreto.net, че апартаментът е обитаван от швед, а с него живеела и приятелката му. По думите му в момента на престрелката там е имало още двама души, а млада жена е успяла да избяга, скачайки през терасата. Отведена е от екип на "Спешна помощ".

 

Жертвите са две момчета и едно момиче, на възраст между 25-30 години.

 

Според съседи в блока, намиращ се в пресечката с улица „Рила", убийството е извършено в преди обедните часове днес, малко след 11 часа, пише "Монитор". Казват, че се чули изстрели. Не се знае дали става въпрос за любовен триъгълник или има и четвърти човек, който е извършил кървавата саморазправа.

 

Окръжният прокурор на Варна - Красимир Конов, ще даде изявление по повод тежкото криминално престъпление, което разтърси мосрката столица днес. То ще започне около 16 часа.

 

Коментари

Новини Варна