IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
16:35 | 16 декември 2020
Обновен: 10:36 | 18 април 2024

Затварят улици за ремонт във Варна

Строителните работи са предвидени да започнат от 17 декември с ремонт на тротоарната настилка по ул. “Д-р Анастасия Жезезкова”

По материала работи: Слав Велев
Затварят улици за ремонт във Варна

Заради ремонтни дейности поетапно ще бъдат затворени участъци от ул. “Д-р Анастасия Жезезкова” - в отсечката от ул. “Разлог” до бул. “Осми Приморски полк”, съобщават от дирекция “Инженерна инфраструктура и благоустрояване” към Община Варна.

Строителните работи са предвидени да започнат от 17 декември с ремонт на тротоарната настилка и прилагане на временна организация на движение с частично заемане на пътното платно.

В даден етап на строителството в определени участъци ще се наложи пълно затваряне за движението по улицата. За автомобилите със специален режим на движение ще бъде осигурен коридор при необходимост.

При изпълнение на ремонтните работи по ул. “Разлог” поетапно ще се затваря връзката за включване към бул. “В. Левски” от ул. “Царевец” и участъкът от ул. “Разлог” между ул. “Д-р Анастасия Железкова” и ул. “Царевец”, посочват още от дирекцията.

Коментари

Новини Варна