IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
16:20 | 29 декември 2020
Обновен: 12:48 | 25 април 2024

Спипаха трима крадци по празниците във Варна

Двама от тях шетали по автомобили

По материала работи: Слав Велев
Спипаха трима крадци по празниците във Варна

Трима криминално проявени отново са наруишили реда през почивните дни около Коледа, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция.

 

На 27 декември, е получен сигнал за кражба на инструменти и други вещи, намиращи се в гараж на ул. “Г. Кръстевич” във Варна. След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж 26 г., известен на МВР и осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Същия ден е получен и сигнал за увреждане на прозорец на заведение, намиращо се при автомивка на ул. “Девня”. След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 24 години, известен на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 23 декември, е получен сигнал за увреждане предния десен прозорец на лек автомобил “Фолксваген”, паркиран на улица във Варна. След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е непълнолетно момче, известно на МВР. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

Коментари

Новини Варна