IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:30 | 25 януари 2021
Обновен: 19:34 | 19 април 2024

Четирима пострадаха при мелето в центъра на "Виница"

19-годишен с „Ауди“ е виновникът за катастрофата

По материала работи: Слав Велев
Четирима пострадаха при мелето в центъра на "Виница"

Снимка: Фейсбук/Iliyan D.

 

Четирима души са пострадали при мелето от петък вечер в центъра на варненския квартал "Виница", като сред тях има непълнолетно момиче.

На 22.01.2021 г., около 19:30 ч. в кв. "Виница", лек автомобил „Ауди“, управляван от 19-годишен младеж, на светофара на ул. „Цар Борис III и ул. „Св. Св. Конст. и Елена“, при ляв завой отнема предимство на движещ се в права посока на зелен сигнал на светофара лек автомобил „Пежо“, при което настъпва ПТП.

Вследствие на ПТП-то водача на л.а. Ауди и 16-годишната му спътничка са с контузии на лява ръка, оказана им е медицинска помощ в болница и са насочени за домашно лечение, съобщиха от полицията.

42-годишната водачка на лек автомобил „Пежо е с фрактура на ръка и разкъсно-контузна рана на главата, а 39-годишния ѝ спътник е с разкъсно-контузна рана на глава и контузия на гръден кош.

Оказана им е медицинска помощ в болница, няма опасност за живота им, насочени са за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Анонимен ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Оня ( преди 3 години )
Как ме дразните с тия заглавия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна