IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
16:00 | 29 януари 2021
Обновен: 03:46 | 9 май 2024

19-годишен заби БМВ-то си в стълб на "състезателния" бул. „Трети март“

Две жени пострадаха след карамбол между три леки коли на бул. „Цар Освободител“

По материала работи: Слав Велев
19-годишен заби БМВ-то си в стълб на "състезателния" бул. „Трети март“

19-годишно момиче е с фрактура на черепа след пътен инцидент на варненския бул. „Трети март“. Катастрофата е станало снощи  към 18.20 часа, съобщиха от полицията в морската столица.

19-годишен с „БМВ” изгубил контрол над леката кола и се блъснал в ел. стълб в дясно по посоката на движението. Пострадалата е пътувала в колата. Настанена е в болница, няма опасност за живота ѝ.

Две жени пострадаха след карамбол между три леки коли. Инцидентът е станал вчера към 7.00 часа на бул. „Цар Освободител“, в района на бензиностанция „Еко“. 64-годишен с „Роувър“ блъснал спрелия пред него лек автомобил „Хонда“, който от удара блъснал лек автомобил „Рено”.  

Пострадали са 50-годишната водачка на японската машина и 51-годишна пътничка във френската кола. Получили са сътресение на мозъка. Прегледани са в болница и са насочени за домашно лечение. 

44-годишна жена пострада при удар на управляваната от нея кола „Тойота Ярис“ и  товарен автомобил „Волво“. Към 6.15 часа вчера  по пътя за с. Страшимирово камионът навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил леката кола.

Пострадалата е била откарана в болница, където са били установени фрактура на глезен и контузия на корем. Настанена е в хирургично отделение, без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна