IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
11:30 | 2 февруари 2021
Обновен: 20:47 | 10 май 2024

Екшън: Надрусан с метамфетамин си спретна гонка с полицията на АМ "Хемус"

32-годишният бургазлия откраднал варненско такси, нямал и книжка

По материала работи: Слав Велев
Екшън: Надрусан с метамфетамин си спретна гонка с полицията на АМ "Хемус"

Снимка: МВР

 

32-годишен мъж е установен и задържан на магистрала "Хемус" край Шумен непосредствено след като откраднал такси от Варна. Малко преди 7 часа тази сутрин в оперативната дежурна част в Шумен е получено съобщение от варненските полицаи за противозаконно отнет таксиметров автомобил Дачия „Логан“ с варненска регистрация, предаде "Труд".

Веднага била създадена организация за спиране на автомобила при преминаване през областта. На АМ „Хемус“ край град Нови пазар автомобилът бил забелязан, полицейски екип  му подал сигнал със стоп палка, но водачът не спрял. На етапната връзка край Шумен го спрели екипи на охранителна полиция.

Водачът, 32-годишен жител на Бургас, не представил свидетелство за управление на моторно превозно средство. След справка станало ясно, че е лишен от правото да управлява за срок от 2 години и има наложена глоба в размер на 2000 лева заради това че през месец февруари м.г. при проверка на пътя отказал да бъде тестван с техническо средство.

Сега екип на пътна полиция към областната дирекция в Шумен го  тествала с дръг тест. Отчетена била положителна на метамфетамин проба. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по изясняване и документиране на случая продължават служители на областните дирекции в Шумен и Варна.

Коментари

Новини Варна